Finding ad

För er som inte vet vad en “finding ad” är kommer här en lite förklaring:

I Kina när ett barn hittas, tas ett kort och en annons sätts i tidningen. Detta är Finding ad. Det är då meningen om man känner igen barnet, hitteplatsen, datum mm  ska man anmäla sig. Om ingen gör det då kan barnet gå vidare till adoption.

Ofta är fotot i annoncen det först tagna av barnet, och där med väldigt intressant att ha. Det finns en organisation i USA som jobbar med dessa annoncer. Där letar man fram annoncen och vi kan då köpa dem. Kolla hemsidan här.

Det tog bara några få dagar sedan hade Bryan Stuy hittat Linneas “finding ad”. Hans har i dag betalat in 80$, nu är dett alltså bara att vänta…

För den summa får vi: Close up av foto, en hel tidning där annoncen finns i samt översättning av annoncen.

Det ska verkligen bli spännanden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *