LOA

Äntligen kom det efterlängtade LOA – beskedet att vi är godkännda för Linnea Sunxue. Nu är hon till 100% vår dotter!

Mona på BV ringde kl. 11:05 fredag 31:e augusti: Jag har en god nyhet! Sa hon. Jag bara log! Sen kom det väl en massa positiva ord ut ur min min och jag kännde hur kollegorna stannade till och lyssnade. När jag lagt på log jag ännumer och vände mig mot dem och sa NU vet vi! Om 7-9 veckor åker vi! Sen försökte jag få tag på Hans som stängde av mig när jag ringde hans mobil. Typisk! Men han ringde kort efter och fick den goda nyhet!

Mina händer skakade, jag fick ont i magen, jag svättades och bara log! Som tur var skulle jag sluta kl 12 det hade nog inte blivit mycket jobb efter det annars!

Nu har helgen gått och nya frågor dyker upp: Vad änter en 1½ åring? Hur varm är det i Nanning i oktober-november? Just nu är det 29-33°! Vad ska vi ha med oss till henne? Till oss? Nu har vi snart den DEADLINEN dagen vi måste vara klar här hemma!

Fantastisk att vara så nära nu! Snart är vi hemme med vår lilla flicka och vi är hemma till jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *