Väder & kläder

I dag har jag tänkt mycket på vad vi ska ha med oss av bl.a kläder. Man ska ju vara välvårdad / finklädd när man träffar myndigheterna – det var problem nr. 1 Jag har bara en sorts kläder dom jag använder. Hmm! Problem nr 2 är vädret:

Beijing Oktober November
  6 till 21 -2 till 11
     
Nanning Oktober November
  19 till 29 14 till 25
     

Om man ser hela temperaturskalan ligger det ifrån -2 till +29 alltså väldigt stor skillnad! Vi ska ju ha så lite med som möjligt så vi kan shoppa!! när vi väl är där, men vad gör man med vinterjackan när man åker till Nanning? Det få nog bli en sorts lager på lager! Vi tar bara med sommarkläder och medan vi är i Beijing tar vi på alltihop med en gång!!!

Sedan är det ju så att jag nu gått ner 15,6 kg och just ligger jag mellan olika storlekar i byxor. Jag har ju sparat min mindre kläder och har ett par byxor som är jätte bra, sedan har jag massor som är för stora och massor som är för små. Jag hoppas ju att gå ner lite till innan avresa så jag få vänta ett tag till, sen ska jag köpa lite kläder att ta med till Kina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *