Visum mm

Vi har i kväll hämtat våra pas med inklistrade visum i. De kom med rekomenderat post. Jag bara skuttade runt på ICA när jag tittade på dem – ett steg närmare!

Det var också brev från Migrationsverket i dag! Nu har Xia Sunxue fått upphållstillstånd i Sverige med syftet att bosätta sig permanent! Adoption! Migrationsverket har skickat ett ex till Svenska ambassaden i Peking. När vi sen kommer dit med Linnes ska det stämplas i hennes kinesiske pas, så hon får följa med oss hem!

Vi har även kollat på fotos från Kina – på internet! Kolla under länkar! Nu börja jag fatta vilket spännande land det är vi ska till! Vi ska igen uppleva en helt annan kultur och natur! Det känns lite som när vi skulle åka till Ägypten och Thailand! Resefeber!

Och nu till något annat:

När farmor fick de nya mått på Linnea var hennes kommentar att tröjan hon håller på att sticka blir en klädning! Ha! Ha! Undrar vilken storlek hon valt! Sonja (farmor) och Svend Erik kommer på söndag för att hjälpa lite mer med hus och trädgård! Min mamma åkte hem i går efter en långhelg där hon bl.a. han måla om källaren! Tur man har mammor – och att Sonja har SE!!

I helgen hoppas vi att åka ut och titta på en Ergo bärsele som även jag kan använda – den bärsele vi fått av Krister & Lena är för lite för mig att använda tyvärr! Hans ska även laga golv i tvättstugan – som just nu  är ett tomt rum. Ny tvättmaskin och torktumblare ska vi beställa hem till månadsskiftet! Så då får golvet ju vara klar. Vi ska ha kakelgolv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *