Dag 14 En liten kvälls hälsning

Nu har vi gjort som Eva B sagt!!! Efter 9 dygn med Linnea på klistrat mig dag och natt har hon nu sovit i sin egen säng i två nätter och sover även där nu. Första kvällen tog det “bara” 4 timmar men i går och i dag runt en halv! Hon somnar på mig sedan tar Hans över….. Hans är stärk – psykisk det är jag inte längra!! Tur han finns här!! 😉

Linnea verkar mer och mer nöjd med sin FAR också och med att jag kan göra lite annat också, typ stanna och ta kort, äta själva, hämta mat i buffeten mm.

Dessa två dagar då hon somnat SNABBT har vi försökt göra henne fysisk trött. Annars har hon ju blivit burit eller åkt vagn. Nu behöver hon aktivitet och då det inte finns någon ting för barn här har vi åkt till Zoo och Tempel of Heaven där hon fått springa och gå… Det fungerer – ungen har snart slitit ner sina skor!!! Ha! Ha! Men trött blir hon!

Nu ska vi sitta och njuta to-samheten lite!

OBS Min mobil försvann i dag och är nu stängt, vill någon oss något är det Hans mobil som gäller!!!

PS GRATTIS till Matilda som fyller år i dag och till Morbror Torben som fyllde år i går!! DS

4 thoughts on “Dag 14 En liten kvälls hälsning”

 1. Kære Mette, Hans og lille Linnea.
  PÅ TORSDAG skal vi gi’ hinanden et stort fysisk kram- det bliver ubeskriveligt 🙂
  Ih. hvor VI glæder os. Det er om ca 74 timer !!
  Det er skønt at høre godt nyt, også her så siden , også her på siden, TAK
  Masser af kærlige knus og kram fra mor / LIse / mormor.

 2. Kära Mette och Hans och lilla söta Linnea!

  Skönt att ni nu fått sova! Njut under dagen av tre samheten och på kvällen av tvåsamheten.
  Då blir det balans i livet och alla blir glada och nöjda. Det skall bli härligt att se er snart!

  Kramar till er alla tre
  från Eva, Johan och Matilda (som tackar för födelsedags hälsningen)

 3. Aktivitet på dagen (gång, spring, utelek) är suveränt för att de små skall somna sött på kvällen. Alldeles alldeles snart kan Linnea springa runt i er trädgård, samla löv, kasta boll till Valde etc. Mer än en gång har jag (och Krister) gått och lagt oss senare än önskat bara för att hinna med lite “tvåsamhet” efter att pojkarna somnat. Men det finns också perioder när de somnar som änglar före kl.20.00. Längtar efter er! Må så gott Lena S

 4. Kære Mette og Hans. hvor er det skønt at høre det går bedre hos jer, jeg kan ligefrem se dig smile mens du skriver denne mail, Mette..SKØNT. selvom livet som mor og far kan være svært til at starte med er der heldigvis en masse stunder der er gode, positive og dejlge, som kan opveje den mystiske tristhed… inden i får set jer om er i hjemme og den rigtige hverdag starter, hvor i 3 bliver en lykkelig familie. Dejligt at Linnea sover i sin egen seng, og hvor er det flot at i på bare 3 nætter er nede på 30 min. hold fast i jeres udholdenhed, det er den rigtige vej frem, god gået….. Knus fra Gitte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *