Glädelig jul!

Då var det den 25:e december och nu har det gått två månader sedan vi fick en skickande lilla skrämd flicka i våra arma! Det känns som om det är evigheter sedan och samtidig är det svårt att förstå vi redan haft varandra i två månader! Tänk vad tiden går fort! Om två veckor är det jobbet igen! VILL INTE!!!!! VILL INTE!!!!!! 🙁 Vi vill fortsätta vår lyx-tillvaro hemma alla tre!

Julafton gick bra! Linnea fick 3-4 paket innan hon var jätte trött och blev lagt i säng, men då hade hon svårt att somna – så mycket nytt hade hänt! Flera julklappar – och det var många!! fick hon här på förmiddagen! Det var båda kläder och leksaker – även leksaker med mycket ljud 😉 vilket mamma & pappa snart är trötta på! Vi undrar fortfarende varför leksakernas ljud måste vara så hög!?

Mormor har blivit en riktig lek-kompis! Nya leken som dom började med i förgår var “Café” det vill säge dom dukar upp Linneas lilla bord med koppar, tallrikar, grytar, bestik, kannor mm. mm. och då får mormor sitta på en pytte liten stol och dricka och äta låtsas mat.

Det roliga är att dessa sakar inte har interesserat Linnea ett dugg! Men nu kan hon leka med det i timmar! (om mormor är med!) Dom flesta andra leksakar håller henne fast i max 10 minuter!

Även alla böckerna blir allt mer populära! Dom ska fram hela tiden, att hon sedan bara hinner sitta still och läsa en sida gör inget!

Hon har också lärt sig att använda ordet “kom” – vi har ju sagt det till henne massor gånger men nu kommer hon till oss och dra oss i fingeren och säger KOM.

Sedan måste jag skryta lite: Linnea kan nu engelska också! Pappa bytte en bajsblöja och den LUGTADE. När dom kom ut till mig och mormor sa Linnea: Iiiijuv STINCKS! Och så snart nån säger Iiiijuv säger hon “stincks” – han där pappa är bara för rolig!

Äntligen har jag bytt Top image – och det ger ju sig själva: Muren! Visst är den häftig! – även om vårt besök inte var det!

Ha nu några underbare juldagar och i stället för “god fortsätning” vill jag önska er en “rigtig glädelig jul og et godt og lykkebringende nytår!” Till Lotta, Pelle & Carolin vill jag önska god resa, sköt om er! Vi ser fram till att träffa Linneas Nanning kusin när ni kommer hem!

Kram Mette

3 thoughts on “Glädelig jul!”

 1. Kære Mette, Hans og Linnea.
  1000 Tak for en dejlig juleferie hos jer, med sange, lege, “cafe”lege, gaver og kys og kram fra jer alle tre.
  Rigtig godt og spændende Nyt År ønsker jeg også for jer og kommer snart gerne igen 🙂
  Kærlige knus fra mormor.

 2. Hej Mette
  Rigtig glædelig jul og godt nytår! 🙂
  Hvor er jeg glad… Jeg har for kigget med på din side: pco.soemberg.dk som jo efterhånden har ligget stille længe. Nu finder jeg så din blog her og ser at i har fået en lille pige… 🙂 TILLYKKE og hvor er hun skøn! 🙂
  Jeg har læst din historie og står i situationen som du gjorde for år tilbage. Det er med mavepine og nervøitet for næste lægebesøg, som sikker er starten på undersøgelser mv. blandt andet af PCO.
  Jeg håber at jeg en dag får en skøn lille datter eller dreng, jeg synes i hvertfald at jeres datter er velfortjent og er rigtig glad på jeres vejne! 😉
  Kærligste hilsner
  Helle
  PS: Det er svært at læse jeres indlæg, er ikke færm til de nordiske sprog.. HI HI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *