5 månader & Skottland!

I dag är det 5 månader sedan vi fick varandra! Så otroligt fort tiden går! Och vad det har hänt mycket!

Jag mår bättre (för tillfället?) försöker tänka postivt men det kan vara svårt i bland och då känns det bra att jag tog steget och kontaktade BVC psykologen Bodil. Det hjälper att få pratat om dom sakerna som känns jobbiga!

Sedan händer det ju också glada och positiva saker!! Linnea utveckals jämt, är glad, trygg och så underbar söt och kärlig!

Vi lär känna nya människor bara för att vi åkt halva jorden runt för att få barn!

I dag kom posten med en födelsdagpressent till Linnea ifrån Skottland – ifrån Linneas sponsor Brenda (hon som betalt för att Linnea kunne bo i fosterfamilj!) Men det var inte bara en födelsesdagspressent till Linnea utan också en till mig (fyllde ju 36 i går) och en lite pressent till Hans för att han inte skulle känna sig utan för! 🙂

Paketet innehöll en Beatrix Potter figur till Linnea, 2 fina akvareller/målerier av skotsk landskap till mig och till Hans en magnet, en lite flagga och några fina vykort från landskapet där Brenda bor: Kinlochleven. Kolla in foton jag hittade på internet! Jag skulle kunna åka direkt!!!

28623696.JPG lochleven.jpglocal_3.jpg region_2.JPG

One thought on “5 månader & Skottland!”

  1. Grattis till 5 månader och födelsedagar! Vilka härliga bilder. Och vad kul att få presenter från lite oväntat håll. Hoppas ni får kul på lördag i simhallen.
    Många kramar Rosie och William och John

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *