3 thoughts on “Sorry!”

 1. Hej skat.
  Hvad med at skrive MRS CLUMSY 🙂
  Tak for ønskesedlen.
  Ja, sig tiden nærmer til d. 17. maj.
  Masser af knus fra mor.

 2. Hej Mette 🙂

  Jeg har godt nok sendt dig nogle tanker de sidste par år – især fordi jeg ved du og Hans sådan kæmpede for at få børn – og her finder jeg så ud af, at det endelig er lykkedes. STORT TILLYKKE. I virker rigtigt lykkelige og glade og sikke en sød pige.. Jeg håber I får mulighed for at adoptere flere børn, for de er i hvert fald havnet et godt sted.

  Det var blot en hilsen, fra en gammel home-kollega.
  Ha’ det godt.
  De bedste ønsker om en lys og dejlig fremtid fra
  Heidi

 3. hej alle 3!
  jeg håber i har lige så pragtfuld sommervejr hos jer – som vi har det her…og det blir det da ihvertilfæld d. 17 – mannner hvor vi glæder os…
  øh kan i ikke lige skrive, hvor det var jeg kunne se jeres kørselsvejledningen .. igen igen..
  håber i alle har det dejligt — vi ses snart
  henriette & Co.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *