More holiday / Mera semester!

Då är vi tillbaka i Sverige sedan måndag sen eftermiddag! Vi hämtade direkt Valde på Hundpensionen och vad glad han blev! Men tyvärr har han fått sig ett par sår troligen pga det fuktiga vädret så nu går han med krage… igen!

I lördags var vi hos farmor och farfar Svend Erik som hämtade dit “oldemor” (= Hans mormor) så att Linnea och hon kunne träffas! Och vi kunna ta kort på 4 generationer! Vi hade en riktig trevlig dag och det verkar som om Linnea nu börja känna igen farmor och farfar SE.

I morgon bitti bär av mot Mariannelund där vi ska bo på Kullagården vandrarhem till på söndag. Vi ska gå på Astrild Lindgren värld på lördag och vi ska åka BMW dit!!! Linnea föredra BMW då hon i den sitter framåt vänd då har hon så mycket mer koll på vad som händer! Så fråger man säger hon BMW!

Nu börjar det även att kännas att om 2,5 vecka börjar jag på min utbildning! Jag har fjärillar i magen!

En annan lite konstig tanke är att det i dag är 10 år sedan Hans och jag hämtade hem vår lille Valde då 8 veckor gammal och det gulligaste vi någonsin sett! Ojj vad tiden går… fort!

Nya kort kommer nästa gång – lovar!

Now we’re back in Sweden after a week in Denmark, where we helped Mormor cut sown a tree and we also visited Hans mother and her husband Svend Erik also called Farmor and Farfar SE. Great grandmother – Hans mothers mother also came so she and Linnea had a chance to meet and for me to take a 4 generation photo!

New photos will be uploaded next time! I’m in a hurry now, Hans is waiting to see a movie upstairs! To morrow we’ll leave for the weekend to visit Astrid Lindgren world – a park made from all her stories – she was a famous childrens book writer.

We will be staying at Kullagården for 2 nights.

Times flies – to day it 10 years since we went to get Valde our cute little puppy!

In 2,5 week I start my education and I’m getting nervous….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *